Veel Gestelde Vragen

Over al onze services, het gebied waar u al uw vragen kunt vinden.

Veel Gestelde Vragen

Vragen en antwoorden hieronder gevonden. Er zijn veelgestelde vragen van onze medewerkers.

De domeinnaamregistratietransacties die u via onze site uitvoert, worden onmiddellijk uitgevoerd als u met creditcard - PayPal betaalt en wanneer u per postwissel / EFT / postcheque betaalt (wanneer u uw betaling ontvangt, moet u een betalingskennisgeving voor ons opmerken om uw betaling op te merken). Afhankelijk van uw regio, kan het 24-48 uur duren voordat uw domein actief is, wat niets met ons te maken heeft.

Opmerking: voor betalingen met creditcard of Paypal wordt uw bestelling in sommige gevallen mogelijk niet onmiddellijk geactiveerd en is om veiligheidsredenen een handmatige bevestiging vereist. In dit geval is de vereiste actie max. Dit gebeurt binnen 24 uur.

Domeinoverdrachten zijn volledig geautomatiseerde processen. Met andere woorden, bij de overdrachten die aan ons worden gedaan, passen we geen handmatig proces toe, het overdrachtsproces is niet van ons afhankelijk.

Wanneer de overdracht van de domeinnaam wordt gestart, wordt een e-mail verzonden naar het e-mailadres van de registrantinformatie van de domeinnaam om de wijziging te bevestigen. U kunt zien wat dit adres is bij "Registrant Email" door uw domeinnaam op te vragen op http://whois.domaintools.com/.

Zodra de e-mail die is vereist voor de overdrachtsbevestiging is bevestigd, is er geen obstakel meer voor de overdracht (de domeinnaam is vergrendeld, ontvangt u een melding wanneer deze obstakels veroorzaakt, enz.) En duurt het volgende proces 5-7 dagen. Deze periode is een "beroep op het overdrachtsproces" volledig afhankelijk van uw oude bedrijf, dat wil zeggen, het is geen tijd die wij toepassen. In sommige bedrijven (zoals Godaddy) kunt u de overdracht bevestigen nadat de e-mailbevestigingen zijn gemaakt. Als dit mogelijk is, kunt u de overdracht bevestigen via het bedieningspaneel en de transacties in korte tijd voltooien zonder 5-7 dagen te wachten. Deze mogelijkheid is niet in veel bedrijven beschikbaar en moet 5-7 dagen worden verwacht. Wanneer de overdracht met succes is voltooid, ontvangt u een e-mail met informatie.

Verlopen domeinnamen kunnen worden vernieuwd met hun normale vergoeding binnen 30 dagen na de vervaldatum. Na deze 30 dagen gaat het domein nog een herstelperiode van 30 dagen in en gedurende deze periode kan de domeinnaam 10 keer worden verlengd (in een dergelijk geval wordt het vereiste bedrag berekend en gerapporteerd aan onze klanten). Wanneer deze periode verstrijkt, voert het domein een verwijderingsperiode van ongeveer 3 weken in en kunnen de domeinen in de verwijderingsperiode niet worden vernieuwd, het is noodzakelijk om op verwijdering te wachten en het na verwijdering opnieuw te nemen.

Alle domeinen behalve .tk die u van ons hebt ontvangen, worden namens u geregistreerd in overeenstemming met de informatie die u hebt verstrekt tijdens uw registratie op onze site. U kunt dit zien in de whois-informatie na het registreren van de domeinnaam.

.tk-domeinen worden geregistreerd namens BV Dot TK, de domeineigenaar.

Subnaamservers zijn Subdomeinen die u kunt maken, ongeacht het Hostingaccount van uw Domein. Deze worden meestal gebruikt om uw eigen Nameservers te maken.

Nameservers zijn nameservers die worden gebruikt om uw domeinnaam op te vragen. Wanneer u de naamserveradressen instelt die u van het hostingbedrijf hebt gekregen als domeinnaamservers, wordt de naamquery uitgevoerd via de ingevoerde naamservers en opent het IP-adres dat door de naamquery wordt geretourneerd de site door de informatie op welke server uw site wordt gehost naar de computer van de persoon die de site wil betreden.

Het is verplicht om de overdrachtscode (EPP-code) te gebruiken bij alle domeinoverdrachten. Om deze code te leren, selecteert u uw domeinnaam die u wilt overdragen in het menu "Uw domeinnaam" van uw klantenpaneel en klikt u op de link "Transfercode ophalen" onderaan, uw transfercode wordt aan u gegeven. Na ontvangst van deze code worden andere bewerkingen uitgevoerd door het andere bedrijf.

Het is ook belangrijk dat het e-mailadres in het domein waarvan de informatie toegankelijk is voor u en de domeinnaam niet wordt vergrendeld, zodat de overdracht succesvol is.

Helaas heb je niet zo'n kans. In plaats daarvan bieden we een geld-terug-garantie van 7 dagen op webhosting en reseller-hostingdiensten, zodat u uw geld terugkrijgt als u niet tevreden bent. Het doel van deze applicatie is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten. De reden dat we geen proefaccount geven, is dat deze wordt misbruikt door kwaadwillende mensen en probeert de server te beschadigen.

Er is geen restitutie voor onze diensten zoals domeinnaam-VDS-licentie etc.

Nadat u uw betaling via Money Order / EFT / Mail Cheque heeft uitgevoerd, zal het verzenden van de betalingskennisgeving door op de link Betalingskennisgeving onderaan onze site te klikken, het proces van het opmerken van uw betaling en het activeren van uw account versnellen. Na het doen van de betalingskennisgeving wordt uw betaling gecontroleerd, wordt uw account geactiveerd en worden uw accountgegevens per e-mail verzonden.

Als u uw betaling per creditcard of PayPal heeft uitgevoerd, wordt uw account automatisch geactiveerd en worden uw accountgegevens per e-mail verzonden. In zeer zeldzame gevallen, als er een fout in het systeem optreedt, worden uw accountgegevens mogelijk niet automatisch verzonden. In dergelijke gevallen worden uw accountgegevens verzonden door uw betaling handmatig te bevestigen.

Het is mogelijk om uw eigen private nameservers te gebruiken in uw Reseller-account. Hiervoor moet u subnaamservers maken met de IP-adressen die we van uw domeinpaneel verstrekken en A-records voor subnaamservers maken door de DNS-zone van uw reseller-account te bewerken.

Reseller hosting biedt de mogelijkheid om meerdere websites samen en op verschillende panelen te hosten. In tegenstelling tot Add-On-domeinen hebben reseller-hostingaccounts een apart reseller-paneel, en met dit paneel kan de reseller-gebruiker een host openen voor nieuwe sites, zijn eigen host beheren en elke site een apart paneel geven. Het is dus mogelijk om web te verkopen met reseller hosting.

CPanel installeren op de server is een heel eenvoudig proces, omdat cPanel al het werk zelf doet. Er zijn echter een paar dingen om te overwegen voordat u installeert.

Ten eerste moet het besturingssysteem absoluut nieuw worden geïnstalleerd. Alleen een als basis geïnstalleerd besturingssysteem kan volstaan.

Laten we verbinding maken met onze nieuw geïnstalleerde Linux-server met SSH en yum -y-update schrijven en 5 minuten wachten tot de updates van het besturingssysteem zijn doorgevoerd. Nadat het proces is voltooid, is het handig om opnieuw op te starten.

Daarna zullen we slechts 3 commando's uitvoeren. respectievelijk:

cd / thuis
wget http://httpupdate.cpanel.net/latest
sh laatste

We schrijven en, zoals we aan het begin van de installatie van cPanel schreven, verwachten we dat onze koffie op is door onze koffie te nemen.

VPS / VDS is de eenvoudigste virtuele server. Het wordt verkregen door een server op te delen in meerdere "kleine" servers op een virtuele manier met speciale programma's.

Hoewel veel kleinere servers worden verkregen dan een enkele server, worden in principe verschillende resultaten verkregen bij het partitioneren op verschillende manieren met behulp van verschillende software.

Wat is VPS (Virtual Private Server)?

VPS wordt verkregen door softwareverdeling van de hoofdserver. In dit virtualisatiesysteem moet alle VPS op die server het besturingssysteem gebruiken dat op de hoofdserver is geïnstalleerd, en ze zijn allemaal kleine deeltjes die werken, afhankelijk van dit besturingssysteem. Aangezien alle processor- en ramsharing wordt uitgevoerd in software in dit virtualisatiesysteem, worden alle VPS op de server beïnvloed als er een probleem is in de server (zoals een overprocessor of ramgebruik of aanval op een van de VPS's). De hoeveelheid RAM die is toegewezen aan VPS's kan worden toegewezen aan iemand anders die geen RAM gebruikt door deze onder VPS's te delen. Hoewel alle VPS's afzonderlijk werken, maken ze allemaal deel uit van hetzelfde geheel. Hoewel in het hele systeem hoge prestaties worden geleverd, is het niet mogelijk om kernelupdates uit te voeren, enz.

Wat is VDS (Virtual Dedicated Server)?

VDS wordt verkregen door hardwarepartitie van de hoofdserver. VDS's die op deze manier worden gevirtualiseerd, worden volledig onafhankelijke kleine servers. elk kan verschillende besturingssystemen hebben, elk met middelen die volledig onafhankelijk van elkaar zijn. De toegewezen processor en ram worden door niemand anders gebruikt. Daarom is het niet mogelijk voor VDS's om elkaar te beïnvloeden, een over-sourcing of aanvallende VDS heeft geen invloed op anderen. Het verschilt niet van de fysieke geleasde server als een manier van werken, kernelupdate, etc. Alle soorten transacties kunnen worden uitgevoerd.

Onze Nameserver-adressen zijn als volgt:

Linux:
ns1.excellentmedia.network
ns2.excellentmedia.network

Windows:
Aangezien er geen DNS-clusters op Windows-servers zijn, zijn de naamservers van elke server anders. Controleer uw verzonden e-mailaccountgegevens.

Add-on-domein is een functie waarmee u meerdere websites in hetzelfde webhostingaccount kunt hosten. Deze websites gebruiken hetzelfde configuratiescherm, dus dezelfde schijf, verkeer en andere bronlimieten, en worden beheerd vanuit hetzelfde paneel. Het is niet ideaal voor webhostingverkopen omdat ze vanuit hetzelfde paneel worden beheerd, maar onze klanten met meerdere websites kunnen hun eigen websites in hetzelfde paneel maken dankzij add-on-domeinen. Hoewel deze websites hetzelfde paneel delen, zijn ze volledig onafhankelijk van elkaar, kunnen ze niet worden geopend met een add-on-domein, ze werken normaal.

Do you have Questions?
Why Our Customers Love Us!

Lorem ipsum dolor sit amet nsdou tinasdfm tritani omittam.

Beast let be may days creature, fly abundantly fish saw. Appear cattle hath sea divided waters very good signs gathering

Fergus Doucheb

Designer